Takaisin

Syyskokous 2013

Etelä-Saimaan Ampujat r.y. SYYSKOKOUS pidettiin Lappeenrannan urheilutalon luentosalissa 03.12.2013. Kokoukseen oli saapunut varsin vähän jäsenistöä päättämään seuran tärkeimmistä asioista tulevalle kaudelle. Kokous noudatti seuran säätöjen määräämää esityslistaa. Henkilövalinnoissa ei suuria muutoksia tapahtunut. Erovuoroiset jäsenet Jorma Hyrkkänen, Juha-Pekka Hulkkonen ja Topi Hulkkonen jatkavat johtokunnassa.

Seuran taloudellinen tilanne on hieman heikentynyt kohonneiden kustannusten takia ja vuonna 2013 toteutuneiden välinehankintojen johdosta. Suomen Ampumaurheiluliiton jäsenmaksujen korotusten takia syyskokous hyväksyi johtokunnan ehdotuksesta myös seuran jäsen- ja liittymismaksujen korotukset kaudelle 2014.

Syyskokouksessa käytiin keskustelua perinteisen Ukko-Pekka kilpailun toteutuksesta 50 m kiväärilajeissa. Ylä-Vuoksen Ampujien yhteishankkeessa pitää perinteinen Ukko-Pekka kilpailu ohjelmassa myös lähitulevaisuudessa sai syyskokoukselta vankan kannatuksen. Kahden aikaisemman kilpailun onnistumisia kerrattiin ja samalla pohdittiin jo tulevan kevään 2014 kilpailun toteutusta. Paikalla ollut seuran jäsenistö vakuutti perinteen jatkuvan myös tulevaisuudessa joskin myös uusia ideoita tuli esille jo syyskokouksessakin.

Syyskokous valitsi seuran puheenjohtajaksi yksimielisellä päätöksellä Erkki Inkilän myös tulevalle kaudelle.

Kokouksen jälkeen julkaistiin "Vuoden ESA:lainen". Vuoden 2013 merkittävimpänä seuratoimijana palkittiin Kaarlo Kivimäki ansiokkaasta työstä Muukon pienoiskivääriradan kunnostustöistä ja Ukko-Pekkakilpailun jatkuvuuden eteen tehdystä työstä.

" Vuoden ESA:lainen" kiertopalkinnon on lahjoittanut seuran puheenjohtaja Erkki Inkilä, joka myös tekee valinnan palkinnon saajaksi.

Seuran puheenjohtaja, Erkki Inkilä vasemmalla ja Kaarlo Kivimäki ”Vuoden ESA:lainen ” 2013 valintuna.

Teksti ja kuva: Jorma Hyrkkänen

ESAn logo

Etelä-Saimaan Ampujat ry

Olga Wolkoff
(wolkoff@wwnet.fi)
Päivitetty: 05.12.2013 15:07