Takaisin

Syyskokous 2012

Etelä-Saimaan Ampujat r.y. SYYSKOKOUS pidettiin lappeenrannan uimahallin saunaosastolla 20.11.2012. Seuran puheenjohtaja, Erkki Inkilä, toivotti seuran jäsenet tervetulleiksi syyskokoukseen. Kokoukseen oli saapunut varsin vähän seuran jäsenistöä vaikka seuran syyskokous on seuran vaikutusvaltaisin elin, jossa valitaan mm. seuran puheenjohtaja seuraavalle vuodelle ja seuran johtokunta erovuoroisten jäsenten osalta sekä päätetään seuran toiminnasta tulevalle vuodelle. Kokous noudatti seuran säätöjen määräämää esityslistaa. Henkilövalinnoissa ei suuria muutoksia tapahtunut. Erovuoroiset jäsenet Jorma Anttonen ja Seppo Vasara jatkavat johtokunnassa. Uusina jäseninä valittiin johtokuntaan Ari Björkholm ja Minna Tolvanen.

Seuran taloudellinen tilanne on pysynyt ennallaan ja merkittävänä hankintana johtokunta esitti syyskokoukselle seuran ilma-aseiden uusimista määrärahojen puitteissa. Seuran CO2 ilma-aseita on myyty syksyn 2012 aikana pois kohtuuhinnalla pääosin seuran jäsenistölle. Ilma-asekaluston uusimista jatketaan myös vuoden 2013 aikana sopivan tuotteen tullessa markkinoille, hankinnoista vastaa johtokunta välinehankintamäärärahojen sallimissa rajoissa. Seuran jäsenmäärä on pienoisessa laskussa, tähän saattaa vaikuttaa tiukentunut ampuma-aselaki ja muut yhteiskunnassa tapahtuneet muutokset mm. ampumaratojen sulkemiset.

Syyskokouksessa käytiin runsasta keskustelua perinteisen Ukko-Pekka kilpailun tulevaisuudesta. Ylä-Vuoksen Ampujien järjestämän kilpailun siirtäminen osittain Muukkoon on pakon sanelemaa, koska Immolan varuskuntaalueella ei ole mahdollista ampua 50 m kiväärilajeja.

Seuran puheenjohtajana jatkaa syyskokouksen yksimielisellä päätöksellä Erkki Inkilä myös tulevalla kaudella.

Kokouksen jälkeen julkaistiin "Vuoden ESA:lainen". Vuoden 2012 merkittävimpänä seuratoimijana palkittiin rahastonhoitaja Jorma Anttonen pitkäaikaisesta ja vastuullisesta työstä seuran taloushallinnossa. " Vuoden ESA:lainen" kiertopalkinnon on lahjoittanut seuran puheenjohtaja Erkki Inkilä, joka myös tekee valinnan palkinnon saajaksi.

Seuran puheenjohtaja, Erkki Inkilä vasemmalla ja Jorma Anttonen ”Vuoden ESA:lainen ” 2012 valintuna.

Teksti ja kuva: Jorma Hyrkkänen

ESAn logo

Etelä-Saimaan Ampujat ry

Olga Wolkoff
(wolkoff@wwnet.fi)
Päivitetty: 25.11.2012 15:08