Takaisin

Syyskokous 2011

Etelä-Saimaan Ampujat r.y. SYYSKOKOUS pidettiin lappeenrannan urheilutalon kokoushuoneessa 24.11.2011. Seuran puheenjohtaja, Erkki Inkilä, toivotti seuran jäsenet tervetulleiksi syyskokoukseen, joka on seuran päätösvaltaisin elin. Kokous noudatti seuran säätöjen määräämää esityslistaa. Henkilövalinnoissa ei suuria muutoksia tapahtunut. Erovuoroiset jäsenet Juha-Pekka Hulkkonen ja Jussi Suoknuuti jatkavat johtokunnassa. Uusina jäseninä valittiin johtokuntaan seuran sihteeri, Jorma Hyrkkänen ja nuori riistamaaliampuja, Topi Hulkkonen.

Seuran taloudellinen tilanne on pysynyt ennallaan ja merkittävänä hankintana johtokunta esitti syyskokoukselle ilmaolympiapistooliradan ja ilmaolympiapistoolin hankintaa tulevana kautena. Pistooliampujien hyvä menestys SM-tasolla edellyttää panostusta myös harjoittelumahdollisuuksiin tulevia koitoksia varten. Vuosittaisten varustehankintojen kohdistaminen yhden lajin osalle mahdollistaa laadukkaimpien välineiden ja laitteiden hankinnan rajoitetulla määrärahoituksella.

Seuran puheenjohtajana jatkaa syyskokouksen yksimielisellä päätöksellä Erkki Inkilä myös tulevalla kaudella.

Kokouksen jälkeen julkaistiin "Vuoden ESA:lainen". Vuoden 2011 merkittävimpänä seuratoimijana palkittiin riistamaalijaoksen puheenjohtaja Jussi Suoknuuti. Hänen toimestaan ovat nuoret riistamaalijaoksen ampujat kehittyneet ikäluokissaan hyvin ja voidaan odottaa menestystä jo lähi vuosina kilpailukokemuksen ja harjoittelun tuloksena. Kannustus ja valmennus ovat Jussin oman pojan Aatu Suoknuutin myötä osittanut menestystä ja uskoa myös nuorten ampujien mahdollisuuksiin menestyä kansallisella tasolla aina SM-kilpailuihin saakka. Seura on saanut viime vuosina suurinta menestystä riistamaalilajien ikämiessarjoissa. Nyt nuorten esiinmarssi osoittaa tämän menestyksen jatkuvan myös lähitulevaisuudessakin. Johtokunta toivottaa jaksamista harjoitteluun ja tukea nuorille menestyjille koulunkäynnin ohella. Ammunta on hieno laji harrastaa ja kasvaa sen myötä yhteiskuntakelpoiseksi jäseneksi.

Seuran puheenjohtaja, Erkki Inkilä oikealla, onnittelee Jussi Suoknuutia ”Vuoden ESA:lainen ” valinnasta.

Teksti ja kuva: Jorma Hyrkkänen

ESAn logo

Etelä-Saimaan Ampujat ry

Olga Wolkoff
(wolkoff@wwnet.fi)
Päivitetty: 28.11.2011 21:20