Takaisin

Vastavierailu Viipurissa 12.10.2013

Seuramme edustajat kävivät Viipurissa lauantaina 12.10.2013. Ottelun tuloksien lukeminen vaatii venäläisen aakkosen tuntemista tai vähintään mielikuvitusta. Tutustukaa tuloksiin tästä. Kahden viipurilaisen lehden toimittajat kävivät ottelun aikana haastattelemassa ja ottamassa kuvia. Voit tutustua kirjoitukseen Vyborgskije vedomosti -lehdessä. Kirjoituksen otsikkona on "Syötettiin ja... voitettiin". Tässä on kuvaraportti matkasta.

bussi

Bussissa matkalla Viipuriin. Mukana ovat pöytätennispelaajat ja shakkipelaajat.

rahanvaihto

Ensimmäinen pysähdys Venäjän puolella. Odotetaan vuoroa rahanvaihtoon.

perilla rata

Saavumme ampumaradalle. Ampumarata sijaitsee koulun numero 6 piharakennuksessa.

tarjoilutarjoilu

Aloitetaan aamupalalla. Pöytä on katettu komeasti, pöytäliinakin on aiheenmukainen. Valitettavasti pienoispistoolitauluille ei löydy nykyisin parempaa käyttöä seurassa, seura ei omista ruutiaseita ja ruutiaserataakaan ei ole. Paikallisen television kuvausryhmä seuraa meitä alusta asti. Tästä linkistä voit katsoa videotuokion lauantaikisoista Viipurissa.

juliste

Isännät ovat tehneet komean julisteen meille muistoksi tapahtumasta.

poseeraus

Paikallinen TV-kanava on kiinnostunut tapahtumasta ja kuvaaja pyytää meitä poseeraamaan kameran edessä.

joukkueavajaiset

Kilpailun avajaisissa joukkueemme on edustavannäköinen. Puheenjohtaja Erkki Inkilä saa tätä tapahtumaa varten painetun viirin. Viirissä on suomen ja venäjän liput ja teksti "Kansainvälinen ottelu Viipuri vs. Lappeenranta". Päivämäärä ei pidä paikkansa. Viiriin on painettu 16.6.2013, silloin vierailumme piti tapahtua alkuperäisen suunnitelman mukaan.

jussi ensimmainen era

Aleksei Ivanov (oik.) opastaa Suoknuuti Jussia aseen käytössä. Jussi on ainut suomalainen ampuja ensimmäisessä erässä.

valentin

Viipurin seuran puheenjohtaja Valentin Karpov on tarkistamassa kilpailukortit. Kohta korttiin kirjoitetaan ensimmäisten sarjojen tulokset. ESA:n lahjoittama kiertopalkinto odottaa kilpailun päättymistä.

toinen era

Toisen erään ampujista suurin osa ovat suomalaiset. ESA:n joukkueen ampujat (vasemmalta oikealle): Marko Kinnunen, Olga Wolkoff, Minna Tolvanen, Pekka Hulkkonen.

toinen era toinen era

Henkilökohtaisessa kilpailussa ampuvat Jussi Suoknuuti (vas.) ja Seppo Jaanu (kesk.), oikealla on Viipurilaisten joukkueen paras pistooliampuja Aleksei Vetochkin.

katsojat

Ensimmäisessä erässä ampunut Jussi Suoknuuti siirtyi katsomoon Erkki Inkilän seuraksi.

tuomarit tuomarit

Tuomaristo on päässyt laskemaan tulokset. Olga Levahina ja Oleg Rumjantsev laskevat kilpailijoiden pisteet. Seuran puheenjohtaja Erkki Inkilä ja kilpailija Minna Tolvanen seuraavat pisteiden laskua huolestuneena.

kahvit

Kilpailun jälkeen kahvi ja marjapiirakka maistuu. Pöytäkeskustelussa tunnelma on jo hyvin rento. Ampujilla on jo yhteisiä suunnitelmia tulevaisuutta varten ja tuntuu, että kielimuurikin on jo kaatunut. Jostakin se yhteinen kieli löytyy.

lehti

Saimme viipurilaisilta Vyborgskije vedomosti -lehden. Lehdessä kerrotaan seuraottelusta Lappeenrannassa. Tuntuu, että kiinnostus paikallisen ampumaseuran toimintaan on suuri. Seppo Jaanu on lukemassa lehteä.

kiertopalkinto

Kiertopalkinto jää tällä kerta Viipuriin. Meille jää kunniakirja toisesta sijasta ja erittäin hyvä mieli lämpimästä vastaanotosta.

ESAn logo

Etelä-Saimaan Ampujat ry

Olga Wolkoff
(wolkoff@wwnet.fi)
Päivitetty: 29.10.2013 23:11